BiogenicVet Neurovet Alpha paszta 60 ml

Takarmánykiegészítő kutyáknak neurodegeneratív betegségek, degeneratív artritisz, és az öregedéssel együttjáró meglassulás esetén. Támogatja az idegszövet és a váz- és izomrendszer szöveteinek ujjáépülését.

BiogenicVet Neurovet Alpha paszta 60 ml

Takarmánykiegészítő kutyáknak neurodegeneratív betegségek, degeneratív artritisz, és az öregedéssel együttjáró meglassulás esetén. Támogatja az idegszövet és a váz- és izomrendszer szöveteinek ujjáépülését.

Összetétel

C-vitamin (nátrium-aszkorbát formájában) 500 mg

A nátrium-aszkorbát az aszkorbinsav (C-vitamin) ásványi sója és a C-vitamin egyedülálló formája, amelyet a szervezet 95%-ban felszív. Erőteljes antioxidáns, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. C-vitamin pótlás ajánlott az idegszövetben jelentkező oxidatív stressz és gyulladásos folyamatok enyhítésére, amelyek növelik a demencia és idegrendszeri elváltozások kockázatát. A C-vitamin szükséges a kollagén, az L-karnitin és bizonyos neurotranszmitterek bioszintéziséhez. A C-vitamin emellett fontos, természetes antioxidáns, amelyről kimutatták, hogy képes regenerálni egyéb antioxidánsokat, mint pl. az alfa-tokoferol (E-vitamin).

 

Ω – 3 zsírsavak 300 mg

Az esszenciális zsírsavaknak a szervezet valamennyi sejtje hasznát veszi, ide értve az idegsejteket is. Támogatják az idegi impulzusok átvitelét, amelyek irányítják a napi tevékenységeket.

Acetil – L – karnitin 250 mg

Jóllehet az L-karnitin népszerű fogyasztó és zsírégető szerként, az acetil-L-karnitin előnyei között szerepel az agyi funkciók (az agy egészsége és a memória) javítása, az izomkárosodások megelőzése, a vércukorszint szabályozása és az állóképesség fokozása is. Rövid idő alatt javítja a tanulási folyamatokat, és lassítja kognitív funkciók romlását az idős kutyákban.

 

Alfa-liponsav 200 mg

Az alfa-liponsav (ALA) erőteljes antioxidáns és a mitokondriális alfa-ketonsav dehidrogenázok kofaktora. Előnyös hatását tapasztalták az agy és a vázizmok energia metabolizmusában és számos diabétesz modellben.

E-vitamin 150 mg

Az idegrendszeri rendellenességek alapvető tényezője a megnövekedett oxidatív stressz. Erőteljes antioxidánsként az E-vitamin eliminálja a szabad gyököket, amelyek az oxidációs folyamatok káros melléktermékei.

Q10 Koenzim 25 mg/g

A koenzim Q10 kontrollálja a sejten belüli oxigén szállítást. Antioxidáns hatása is van, csökkenti a szabad gyökök által kiváltott károsodást a sejtekben. Kutyák és macskák számára Q10 pótlás ajánlott az időskori szellemi hanyatlás megelőzésére vagy kezelésére, továbbá immunrendszeri funkciók csökkenése esetén és vesebetegségekben.

Biotin 20 mg

A biotin segít a szőrzet, szem, máj és idegrendszer egészségének megőrzésében. A biotin olyan kulcsenzimeket aktivál, amelyek növelik a szervezet által termelt mielin mennyiségét.

Folsav 5 mg

A folsav az 5-metil-tetrahidrofolát közvetlen prekurzora, növeli az agyban az 5-MTHF szintet. Javítja az agyban a mielinizációt, és javítja a neurológiai tüneteket.

B12-vitamin: 500 µg

A Cianokobalamin (B12-vitamin) idegregeneráló hatású, alkalmazása szignifikánsan javítja a neuropátiás tüneteket.

Csomagolás

60 ml paszta

Adalékok

Magnézium-sztearát

Adagolás

Testtömeg Mennyiség Gyakoriság
<7 kg 1 ml Naponta egyszer
7 – 15 kg 1 ml Naponta kétszer
>15 kg 2 ml Naponta kétszer

 

Használati utasítás

Közvetlenül a szájba adható, vagy a táplálékba keverve. Étvágygerjesztő íze megkönnyíti az elfogadást.

A termék megfelelő mennyiségének beadásához használja a fecskendő dugattyúján lévő praktikus kereket.  Forgassa el a kereket, amíg az a kívánt beadandó mennyiséget jelző számtól jobbra nem kerül (lásd az alábbi ábrát, amely a 10 ml helyes és helytelen helyzetét mutatja).

Használat

Hol vehetem meg a termékeket?

A terméket keresse kérjük állatorvosánál!

Tárolási hőmérséklet

Hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolja. Gyermekektől távol tartandó!

Kizárólag állatok számára!

Minőségét megőrzi

Feltüntetve a csomagoláson.

Gyártó

Veterinarstvo doo, Milan Predió u 20. , 11 000 Belgrád, Szerbia

Kereskedő és forgalmazó Magyarországon

Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
Cím: 8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Tel.: +36-22/534-500
Email.: info@alpha-vet.hu

Kereskedő és forgalmazó Magyarországon

Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
Cím: 8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Tel.: +36-22/534-500
Email.: info@alpha-vet.hu